joi, 24 noiembrie 2016

Am sters din greseala un tutorial...

Aseara m-am dus la culcare tare necajita. Am reusit cum necum sa fac neghiobia sa sterg un tutorial,cel de la trandafirul crosetat propus pentru mitene. 
Mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum din cele peste 100 de tutoriale publicate pe ambele canale dar na! uite ca se intampla. Imi venea sa plang de ciuda mai ales ca imediat dupa ce l-am sters au inceput sa apara mesaje ba pe YouTube ba in privat ca nu mai gasesc acel tutorial. In zadar am cautat pe YouTube sa il recuperez ca dus a fost. 
Astazi cautam o fotografie in computer pe care o salvasem dar nu stiam unde ,cand imi vine geniala idee sa caut ca "tiganul" in cosul de gunoi (Recycle Bin). Cand ce sa vezi????????? Tutorialul la trandafirul crosetat! Ce bucurie pe mine! Aveam de gand sa il refilmez insa pentru cele care nu stiu,nu e asa usor sa filmezi un tutorial. Trebuie sa ai lumina buna,sa ai mintea limpede si sa fii atenta la ce spui acolo,desi uneori mi se mai intampla si mie sa spun una si sa fac alta. Dar cred ca e scuzabil mai ales ca eu sunt doar o "cameramana"si o "prezentatoare" de ocazie si nu o profesionista..
Eii! Acum bine ca s-a rezolvat si am scapat de calvarul de a filma si edita din nou. Asa ca daca nu ati vazut inca tutorialul la trandafirul crosetat ,va las clipul mai jos:
Acestea fiind povestite ,pana data viitoare va urez spor la lucru si v-am pupat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu