miercuri, 31 mai 2017

CONCURS!!!!Incepem luna iunie cu un concurs!!!

In ultimile 2 luni ,din pacate eu am avut foarte putin timp liber pe care sa il dedic canalului meu de YouTube si crosetatului insa am vazut ca voi ati fost acolo,urmarind tutorialele mele si pentru asta va multumesc nespus de mult. Tocmai de aceea am decis sa organizaz acest concurs pentru a rasplati cumva fidelitatea voastra.

Concursul se desfasoara pe pagina mea de facebook iar premiul oferit la acest concurs este un voucher in valoare de 100 roni,valabil doar in magazinul Nicoletei Dena 


Persoanele care se inscriu la acest concurs,au posibilitatea sa castige pe langa premiul oferit de mine un alt voucher bonus in valoare de 50 roni,daca in perioada 1iunie-30 iunie 2017 au o comanda completata in magaziunul Nicoletei.


Conditiile pentru a participa la concurs sunt urmatoarele:
1) Like la pagina Irene's Crochet -https://www.facebook.com/irenescrochet2016/
2) Share public la un clip pereferat de pe canalul meu de YouTube :https://www.youtube.com/channel/UCz2h9iMrVf2JpSKzn-r1BCw/videos
3) Lasati un comentariu sub aceasta postare cu textul "PARTICIP"
Persoanele care vor indeplini corect toate cele 3 conditii,vor primi un numar de participare sub comentariu.
Extragerea se va realiza cu ajutorul Random.com pe baza numarului atribuit.
Concursul incepe pe 1 iunie 2017 si se incheie pe data de 30 iunie 2017 ,ora 20. Extragerea casigatorului se va anunta in urmatoarele 24 de ore de la incheierea concursului.
Pot participa la acest concurs atat persoane care locuiesc in Romania,dar si din alte tari ale Uniunii Europene,cu conditia sa aibe o adresa de livrare a premiului pe teritoriul Romaniei.
ATENTIE!!! Se vor lua in considerare doar comentariile de la postarea de pe facebook  si doar share-ul public.
Mult succes!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu